Hirdetés

Bővült az MSI Classic notebook-szériája



|

Valószínűleg kedvező áron is kapható lesz a multimédiás CX623.

Hirdetés

Az MSI újabb taggal bővítette a konzervatívabb megjelenésű Classic-szériát, bár a CX623-mas modell piacra kerülésének idejét, és kezdő árát még nem közölték. Alapvetően mindegyik konfiguráció 15,6 colos, 1366×768 pixeles kijelzővel lett felszerelve, amely felett egy 1,3 megapixeles webkamera kapott helyet.

 

 


Az árat elsősorban a processzor fogja meghatározni: az Intel HM55-ös lapkakészletbe pontosan meg nem nevezett Core processzorok kerülhetnek, vélhetően az i3-tól az i7-ig széles lesz a választék. Az alaplapon két darab DDR3-mas memóriafoglalat kapott helyet, amelyekbe maximum 2× 4 gigabájt 1066 MHz-es modul kerülhet.


Vélhetően a legolcsóbb konfigurációkban csak a CPU-ba integrált GMA 3150-es grafikus vezérlő fog dolgozni, a drágább darabokba azonban egy NVIDIA GeForce GT 310M GPU is kerülhet, 1 GB dedikált GDDR3-mas memóriával. Vezeték nélküli kapcsolat létrehozására Bluetooth 2.1, és Wi-Fi 802.11b/g/n áll rendelkezésre, további portok: 2× USB 2.0, 1× eSATA/USB, HDMI, D-SUB, mikrofon, fejhallgató, RJ-45, kártyaolvasó, Kensington-port.


A merevlemezeket nézve átlagos a felhozatal: csak 320, vagy 500 GB-os kapacitásúval fogják szállítani, az optikai meghajtóról nem adtak információkat. Méretei: 247,5 × 374 × 35 mm, a tömege 6 cellás akkuval együtt csupán 2,5 kg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.