Hirdetés

Brutális felbontású kijelzők az új noteszekben?



|

Egyes pletykák szerint a következő MacBook Pro gépekbe 2880×1800 képpontos megjelenítők kerülhetnek.

Hirdetés

A remek informátori hálózattal rendelkező DigiTimes érdekes pletykával lepte meg a világot, hiszen állításaik szerint az Apple ellátói láncában dolgozó forrásaik szerint a következő generációs MacBook Pro laptopokba 2880×1800 képpontos megjelenítők kerülhetnek.

 

 


Ezen felbontás irreálisan magas még egy 17 colos panelhez képest is, viszont maga a pletyka érdekesen összecseng a DigiTimes korábbi beszámolójával, miszerint az iPad 3-ban már 2048×1536 pixeles megjelenítő dolgozhat - mindkét híresztelést érdemes komoly fenntartásokkal kezelni.


A tajvani portál szerint nem csak az almásoknál „gurulhatott el a pirula", hiszen további értesüléseik szerint az ultrabook gyártók is 1366×768-ról 1920×1080 pixelre kívánják emelni egyes új modelljeik 13 colos panelének felbontását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.