Hirdetés

Brutális kijelző a WayteQ megfizethető táblagépében



|

[Frissítve] Papíron maximum az Android frissessége lehet negatívum.

Hirdetés

A WayteQ hazai kirendeltsége ma hivatalosan is bemutatta a gyártó napokon belül piacra kerülő xTAB 9 táblagépét, amely bruttó 54 900 forintos ajánlott fogyasztói ára ellenére rendkívül jól felszereltnek tűnik. Lényegében a puszta specifikációkat nézve felső kategóriás eszközről van szó, noha a négymagos és 1,8 gigahertzes processzora a tipikusan költséghatékony termékekbe lapkakészleteket szállító Rockchiptől származik. Ezen felül a relatíve réginek nevezhető Android 4.2 fut a táblagépen, noha elméletileg technikai akadályai nincsenek egy újabb verzió használatának.
 

Hirdetés


A Mindig TV és WayteQ Táblamagazin alkalmazásokkal előtelepített WayteQ táblagép fontosabb tulajdonságai közül kiemelendő a 9 colos és 1920×1280 pixeles érintőkijelző, a 2 és 5 megapixeles kamerák (a hátlapi autofókuszos), továbbá a 2 GB RAM.



A kijelző felbontása furcsának tűnik: ugyan a sajtóközlemény és termékoldal alapján helyes az információ, viszont gyanúnk szerint inkább 1920×1080 pixelről lehet szó. Ezen hír kikerülésének idejéig a WayteQ munkatársát nem sikerült elérnünk a helyzet tisztázása érdekében, ennek megtörténte után frissítünk.


Frissítés: a WayteQ PR-ügynökségének kollégája szerint valóban 1920×1280 pixeles a Samsungtól származó PLS érintőkijelző.


WayteQ xTAB 9 specifikációk:

– Érintőkijelző: 9 col, 1920×1280 pixel, multitouch
– 2 megapixeles előlapi kamera
– 5 megapixeles és autofókuszos hátlapi kamera
– Bluetooth, Wi-Fi
– Gyorsulásmérő
– micro HDMI, USB 2.0, hangkimenet, mikrofon
– 1,8 GHz-es és négymagos CPU, Rockchip 3188 SoC
– 2 GB DDR3 RAM, 8 GB háttértár, microSD foglalat (max. 32 GB)
– Google Android 4.2
– Akku: 5200 mAh
– Súly: 475 gramm
– Méret: 233 × 153 × 9 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.