Hirdetés

Brutális összértékű ajándék a Samsung Galaxy S5 mellé



|

Összesen 575 dollárnyi értékben kapnak előfizetéseket a vásárlók.

Hirdetés

Ugyan az eddigi reakciók alapján a Samsung Galaxy S5 csúcsmobil nem mindenkinél volt képes megugrani a nagyon magasra tett lécet, azonban a dél-koreai gyártó néhány partnerével együtt komoly mennyiségű ajándékot kíván adni mellé, ezzel okot adva a készülékkel kapcsolatos ellenérzések tompítására.

Hirdetés


A Samsung összesen 575 dollár (olyan 131 ezer forint) értékben ad különféle előfizetéseket az ujjlenyomat-olvasós Galaxy S5 mellé, íme az elsőre is népszerűnek tűnő ajánlatok: 6 hónapos The Wall Street Journal előfizetés, 1 év ingyen Bloomberg Businessweek+, 3 hónap LinkedIn Premium, 10 dollárnyi Cut the Rope játékbeli pénz, 6 hónap ingyen 50 GB Box.com tárhely, 3 hónap Evernote Premium. A telefonnal érkező, manuálisan aktiválandó extrák pontos listája itt tekinthető meg.


A Samsung Galaxy S5 nemzetközi forgalmazása 2014. április 11-én indul, a kártyafüggetlen hazai ára bruttó 229 900 forint lesz.


(Forrás: SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.