Hirdetés

Brutális S40-es mobilok érkezhetnek



|

Gigahertzes processzor kerülhet az új Touch And Type készülékekbe.

Hirdetés

Egy kínai portálnak köszönhetően kaptunk két fotót a finn gyártó vélhetően hamarosan piacra kerülő „C3-01.5" jelzésű mobiljáról, a Nokia egyelőre láthatóan nem kíván eltekinteni a teljesen átláthatatlan típusszámok osztogatásától.


Sajnos rendkívül kevés információ áll rendelkezésre a készülékről, ám a hírek szerint az érintőkijelzővel is felszerelt telefonba 1 gigahertzes processzor fog kerülni, 512 megabájt RAM társaságában, és a közeljövőben még számítani lehet vagy fél tucat hasonló paraméterekkel rendelkező eszközre a gyártótól.

"Made in Hungary"


A S40-et futtató készülék vélhetően kedvező áron fog hamarosan a boltok polcaira kerülni, plusz hosszú távon bizakodásra ad okot, hogy az N9 egyéni kezelőfelületéért felelős munkaerőt a Nokia állítólag ráállította ezen platform fejlesztésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.