Hirdetés

Brutális Samsung mobil van készülőben



|

A spekulációk szerint talán a gyártó új prémium családjának első tagjáról lehet szó.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S5 bejelentése előtt rendszeresen érkeztek pletykák a készülék „drága” variánsáról, amely állítólag fém házat kapott volna, továbbá talán néhány hardverét is tovább turbózta volna a vállalat. Ezen híreszteléseket mára publikusan cáfolta a Samsung, viszont az nem titok, hogy a mérnökei már dolgoznak a Galaxy S családnál is „prémiumabb” új termékvonalon.
 

Hirdetés


A GFXBench 3.0 tesztprogram adatbázisába frissen bekerült információk talán az új széria első tagjáról rántották le a leplet, még ha csak specifikációk formájában is. A telefonba 5,2 colos és 2560×1440 pixeles érintőkijelző, 16 megapixeles hátlapi kamera, négymagos és 2,5 GHz-es CPU, Qualcomm Snapdragon 805 lapkakészlet, 3 GB RAM, továbbá 32 GB háttértár kerülhetett.


Érdekességként a kiszivárgott modell típusszáma SM-G906S: a végén az „S” betű elméletileg a dél-koreai piacra utal, a Samsung Galaxy S5 termékkódja SM-G900[x]. Természetesen a fenti információkat egyelőre fenntartásokkal kell kezelni.


(Forrás: SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.