Hirdetés

Brutális táblagéppel készülhet a Sony



|

Sejthetően már KitKattel érkezhet az iPad japán riválisa.

Hirdetés

A jelek szerint a Sony mindent meg fog tenni az idei Mobile World Congress-es sajtótájékoztatóján a siker érdekében, ugyanis a brutális csúcsmobilja mellett egy hasonló kaliberű táblagéppel is elő kíván rukkolni, bár úgy tűnik a tavaly februárban bejelentett XPERIA Tablet Z tulajdonosainak azért nem kell majd a frissítés miatt sikítva rohanniuk a boltba.
 

Hirdetés


A vízálló készülékházzal és Android 4.4 operációs rendszerrel előtelepített XPERIA Tablet Z2 elméletileg 10,1 colos és 1920×1080 pixeles „Triluminos” érintőkijelzővel fog rendelkezni, az elő- és hátlapi kamerái 2 / 8 megapixel felbontásúaknak ígérkeznek, a lelkét pedig egy négymagos és 2,3 gigahertzes processzorú, 3 GB memóriával megtámogatott Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet adhatja.
 


Az információkat kiszivárogtató evleaks szerint a tablet 16 gigabájtos háttértára microSD-vel lesz bővíthető, továbbá a 6000 milliamperes akkuja ellenére a termék csupán 6,4 milliméter vastag.


(Forrás: PhoneArena, @evleaks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.