Hirdetés

Bruttó 99 fontért jön az idei Motorola Moto E



|

Egy átcímkézett Moto G4 Play-nek tűnik a készülék.

Hirdetés

A Lenovo tulajdonában lévő Motorola csütörtökön bejelentette az idei legolcsóbb okostelefonját. A harmadik generációs Moto E (2016) az Egyesült Királyságban szeptember elején válik majd elérhetővé, kártyafüggetlenül bruttó 99 fontba (~37 ezer forintba) kerül majd.


Hirdetés


A hivatalosan elérhetővé tett specifikációk szokatlan módon nem teljesek, ugyanis a lapkakészlet típusát, továbbá a memória és a bővíthető háttértár kapacitását nem árulta el a Motorola. Viszont megemlítendő, hogy a meglévő tulajdonságai és a kinézete alapján a mobil egy átcímkézett Moto G4 Play-nek tűnik. Amennyiben tényleg ez a helyzet, akkor Qualcomm Snapdragon 410 SoC, 2 GB RAM, és 16 GB háttértár található a borítása alatt.



A biztos specifikációkra rátérve a telefonba 5 hüvelykes és 1280×720 pixeles IPS érintőkijelző, 5 / 8 megapixeles kamerák (a hátlapi autofókuszos és vakus), négymagos processzor, továbbá 2800 milliamperes akku került. A Motorola Moto E (2016) természetesen támogatja a Bluetooth 4.1 és Wi-Fi 802.11n szabványokat, mobilnetezni pedig HSPA+ és LTE hálózatokon lehet az Android 6.0 rendszerű készülékkel.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.