Hirdetés

Budget táblagéppel újított a Samsung



|

Úgy tűnik a gyártó sokadszorra is átnevezte ugyanazt a termékét, ám az árát megérheti.

Hirdetés

Ma délután a Samsung papírforma szerint új taggal bővítette a belépőkategóriás táblagépeinek táborát, azonban a Galaxy Tab 3 Lite 7.0 névre keresztelt termék a GSMArena precíz megfigyelése szerint lényegében a sima Galaxy Tab 3 7.0 átcímkézése. Utóbbi egyébként körülbelül a Galaxy Tab 2 7.0-nak felelt meg, amely meglepően hasonlított a Galaxy Tab 7.0 Plus-ra.

Hirdetés


A táblagép elérhetővé válásának idejéről és áráról nincs hivatalos információ, azonban a lengyel X-kom webáruház úgy tűnik 799 złotyiért már árulja, átszámítva az összeg durván 58 ezer forintnak felel meg.


Ezért cserébe a vásárlók 7 colos és 1024×600 pixeles érintőkijelzőt, 2 megapixeles hátlapi kamerát, 1.2 gigahertzes és kétmagos processzort, 1 GB memóriát, 8 GB bővíthető háttértárat, Bluetooth 4.0 / Wi-Fi 802.11n / A-GPS / HSPA lapkákat, továbbá Android 4.2 operációs rendszert kapnak. A 3800 milliamperes akkujával együtt 310 grammot nyomó, 193 × 116 × 9,7 mm méretű táblagéphez Polaris Office is dukál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.