Hirdetés

Egy vödör fagyi helyett vihetünk egy Canon Selphy fotónyomtatót a kirándulásra



|

A hordozható Canon SELPHY CP790 fotónyomtató megjelenése és kezelése is könnyednek ígérkezik

Hirdetés

 

canon selphyc p790 ambient mobil nyomtato printer
A a Canon SELPHY CP780-nal egyidejűleg bemutatott SELPHY CP790 meglepő kialakítású, ám használata a gyártó ígéretei szerint igen egyszerű és kényelmes. Ebben hivatott segíteni a nagy, 3”-es LCD képernyő és az Easy-Scroll vezérlőtárcsa, utóbbi más Canon termékeken is igencsak megkönnyíti a menüben való közlekedést. A SELPHY CP790 tartalmaz egy sor szórakoztató sablont és elrendezést, amellyel a felhasználók korra való tekintet nélkül kreatívan testre szabhatják fényképeiket. Az Automatikus képkorrekció funkció pedig biztosítja a laborminőségű nyomatok könnyű készítését.

Mint minden hőszublimációs fotónyomtató, a SELPHY CP790 is komplett kellékanyag csomagokkal tölthető fel, melyek tartalmazzák a speciális papírt és a festékanyagokat hordozó fóliatekercset. A három alapszín mellett utoljára egy átlátszó védőréteg is felvitelre kerül, mely nedvességtől és fénytől védi a képet. A szabvány fotóméret mellet több más kellékanyag is kapható hozzá, nyomtathatunk hitelkártya méretben, mini címkéket és 100×200 milliméteres panoráma képeket is, a sorból csak az igazolványképet hiányolhatjuk.

 

300×300 dpi felbontással, de ezen belül pixelmentes árnyalatképzéssel dolgoztak az eddigi SELPHY modellek is, így az új CP790 képminősége az elődmodellekhez hasonlóan a fotóelőhívó laborokéhoz áll majd közel. Gyorsabb, mint elődei, egy laborminőségű levelezőlap méretű nyomatot 47 másodperc alatt készít el. A gyártó 100 éves tartósságot ígér gyorsított vizsgálatok eredményei alapján.

selphycp790fslw10x15.jpg

A beépített PictBridge porttal és a memóriakártya-foglalatokkal sokféle digitális fényképezőgépről és memóriakártyáról lehet közvetlenül nyomtatni – így nem szükséges számítógéphez csatlakoztatni a készüléket. A felhasználó még a mobiltelefonjáról is nyomtathat közvetlenül infravörös kapcsolat vagy opcionális Bluetooth-adapter segítségével.

A SELPHY CP790 tartalmaz egy sor Automatikus képkorrekciós funkciót is, például vörösszem-korrekciót, bőrtónus-optimalizációt, és zajcsökkentést, melyek segítségével automatikusan javítható a fotók minősége. A Saját színek opcióval speciális effektusok adhatók a képekhez, például Szépia, Élénk, Diapozitív, vagy Fekete-fehér. A Fotónapló funkcióval a fényképek hatféle különböző naplóelrendezésbe helyezhetők el, külön szöveggel, hatféle háttérszínnel és 17-féle bélyegzővel. A naplóban elhelyezett fotók levághatók, körbevághatók, és javíthatók, és az elrendezésben megjeleníthetők a fotók készítési dátumai is, í]y a megszokottnál jóval kreatívabbak lehetünk nyomtatáskor.

Ha PC-től használnánk, akkor a mellékelt SELPHY Photo Print szoftver végigkíséri a felhasználót a nyomtatás lépésein, a képernyő és hangos utasítások segítségével.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.