Hirdetés

CES 2012: jönnek a Polaroid táblák



|

Az elegáns formavilággal rendelkező Spectrum család még az idén megjelenhet.

Hirdetés

Korábban már lehetett hallani olyan híreket, melyek szerint a lassan újra magára találó Polaroid belép a táblagép piacra. A cég azonban ezidáig hivatalosan nem erősítette meg a pletykákat. A CES-en viszont a standjukon elhelyeztek egy prospektust, amelyben a még idén érkező Spectrum táblagép családjukról árultak el részleteket.

 

 

Ez alapján négy Polaroid tábla érkezik majd még idén, a 9,7 hüvelykes képátmérőjű Spectrum 9, a 8 hüvelykes Spectrum 8, a 7 hüvelykes Spectrum 7, valamint a 4,3-as Spectrum 4. Utóbbi már egy nagyra nőtt okostelefon méretével fog rendelkezni, míg a 7 hüvelykes kiadás a Kindle Fire-vel fog konkurálni e tekintetben.

 



A Spectrum táblagép családot a  legfrissebb Android 4.0 rendszerrel szerelik majd fel, valamint egy Boxchip A10 ARM Cortex A8 1 GHz-es processzort, 1 GB DDR3 belső memóriát, egy OpenGL ES 2.0 képes videokártyát helyeznek majd el a gép belsejében. Fix még ezen túl az 5 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera, valamint az, hogy a táblagépek még idén bemutatkozhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.