Hirdetés

CES 2012: kegyetlennek ígérkezik az AMD Trinity



|

Videón is megtekinthető a vállalat következő generációs APU-jának teljesítménye.

Hirdetés

A ma véget érő Consumer Electronics Show az olcsó tabletek mellett nagyrészt az Intel ultrabookjairól szólt, ám az AMD standjára tévedőknek sem kellett csalódniuk, hiszen a cég demózta a jelenlegi Lliano architektúrájának utódját. A Trinity szériás APU-k a hírek szerint nagyjából 20 százalékkal lesznek gyorsabbak az elődjeiknél, továbbá hivatalosan is támogatják majd a 2133 megahertzes DDR3 memóriákat.


A videón a Trinity vélhetően legerősebb mobil verziójának teljesítménye látható, viszont a futtató noteszgépet az AMD hatásvadász munkatársai bebújtatták egy PC házba, hogy a mellette lévő monitorok tartalmának áttekintése után sikeresen sokkolhassák az érdeklődőket.


Meglepő módon a relatíve alacsony teljesítményűnek hitt Trinity-ben valójában brutális teljesítmény lapul, az említett laptop saját kijelzőjével együtt szimultán összesen három megjelenítőt kezelt: a bal szélsőn alacsony grafikai beállítások mellett a DiRT 3-at futtatta a gép, a középsőn egy processzort épp megdolgoztató videokódoló kimenete volt látható, míg a notesz beépített panelén HD videót játszattak le az AMD-sek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.