Hirdetés

CES 2012: olcsón jön a Viewsonic dupla SIM-es droidja



|

Valószínűleg csak Latin-Amerikában kerül piacra az SPB Shell 3D kezelőfelülettel is felvértezett eszköz.

Hirdetés

A korábbi pletykáknak megfelelően a Viewsonic nemrég lerántotta a leplet a ViewPhone 3 névre hallgató okostelefonjáról, a két darab SIM foglalattal rendelkező készülék kártyafüggetlenül a második negyedév elején 280 dollár (~68 ezer forint) körüli áron landolhat a latin-amerikai üzletek polcain.


Sajnos a hír írásának pillanatában a pontos specifikációi még nem álltak rendelkezésre, ám a lentebb részletezett tulajdonságai alapján egy jó ár/érték aránnyal rendelkező megoldásról van szó. Megemlítendő, hogy az Android 2.3 operációs rendszerét a gyártó SPB Shell 3D kezelőfelülettel is ellátta (bár erre ViewScene 3D-ként hivatkoznak, és a Huawei-hez hasonlóan saját fejlesztésűként beszélnek róla), ráadásul a hírek valamikor elérhetővé fog válni rá az Ice Cream Sandwich.


ViewSonic ViewPhone 3 specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
- HSDPA, HSUPA
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő, fényérzékelő
- Érintőkijelző: 3,5 col, 320×480 pixel, kapacitív
- Kamera: 5 megapixel, autofókusz
- 2× SIM foglalat, microSD foglalat
- FM rádió, szabványos hangkimenet
- Google Android 2.3, SPB Shell 3D UI
- 8000 MHz-es ARM11 processzor, 512 MB RAM
- Akku: 1500 mAh

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.