Hirdetés

CES 2012: tulajdonképpen az Apple is képviselteti magát



|

A vállalat bő egy századnyi felderítőt küldött a riválisok kikémlelésére.

Hirdetés

Megmosolyogtató hírrel állt elő tegnap a Reuters, hiszen forrásuk szerint az Apple 250-nél is több alkalmazottját küldte el az idei Consumer Electronics Show-ra, hogy azok felmérhessék a rivális gyártók friss kínálatát.


Nem meglepő módon az almás vállalat idén sem képviseltette magát a kiállításon, ezen szokás mögött egyrészt valószínűleg az bújik meg, hogy szimplán nem kívánnak más gyártókkal közösködni, másrészt pedig ilyenkor általában nincs mit bejelenteniük. Idén utóbbi állítás nem állja meg a helyét, hiszen az Apple pont ma küldött szét egy meghívót, amely egy január 19-én megtartandó, oktatással kapcsolatos sajtótájékoztatóra invitálja a kiválasztott újságírókat.


Természetesen az expókon való „kémkedés” bevett szokás gyártók részéről, valószínűleg minden magára valamit is adó CES-es kiállítónak van legalább egy-két kimondottan felderítési célból bámészkodónak álcázott alkalmazottja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.