Hirdetés

CES díjas lett a Belkin TuneStudio



|

Közvetlenül iPod-ra rögzíthetünk a négycsatornás keverőpulttal.

Hirdetés

A Belkin TuneStudio for iPod termékéért megkapta a CES innovációért, formatervezésért és műszaki megoldásokért járó 2008-as "Legjobb innováció" díját a hordozható médiatartozékok kategóriájában. A nyertes termékeket a 2008. január 7. és 10. között Las Vegasban zajló Consumer Electronics Show alkalmával be is mutatják.


A Fogyasztói Elektronikai Egyesület (CEA) által támogatott és az Amerikai Ipari Formatervezők Társasága (IDSA) által fémjelzett innovációs díjakkal a gyártók formatervezés és a műszaki kialakítás terén végrehajtott fejlesztéseit ismerik el. Minden benyújtott terméket ipari formatervezőkből, mérnökökből és a szaksajtó tagjaiból álló független testület bírál el.

belkintunestudio.jpg

 

A TuneStudio egy abszolút különlegesség, az első olyan 4 csatornás hangkeverő, amellyel kiváló minőségű digitális felvételeket lehet alkotni közvetlenül iPodra. Közvetlenül az iPodra rögzít 16 bites, 44 kHz-es minőségben. A beépített USB-csatlakozáson keresztül a PC vagy Mac számítógépre és onnan vissza tölti a streaming audio jelet. Minden csatorna 3 sávos hangszín-, pan- és szintszabályozóval van ellátva, a fantomtáplálásra alkalmas XLR-bemenetek max. 60 dB-es gaint biztosítanak. Utóerősítéssel ellátott sztereo kompresszor javítja a hangjel dinamikáját és az iPod felvételi szinthatárai között tartja a jel szintjét.

A díjnyertes termék itthon is kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 79900 Ft.


A rangos díj mellett a Belkin további öt termékéért a CES innovációs oklevelét kapta: a TuneBase FM, N1 Vision vezeték nélküli router, hálózati USB hub, vezeték nélküli USB hub, és lemosható egér.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.