Hirdetés

Cortana most két platformtól is könnyes búcsút vesz



|

A Microsoft már tavaly nyáron jelezte, hogy okossegédjét, Cortanát a jövőben egyre kevesebb platform fogja támogatni.

Hirdetés

Ahogy már a Microsoft is jelezte tavaly, megszűnik, egészen pontosan március 31-gyel meg is szűnt az iOS-es és androidos Cortana alkalmazás hivatalos támogatása.

A cég közleménye továbbá azt is hangsúlyozza, hogy a jövőben Cortanát produktivitási segédként fejlesztik tovább. A mobilalkalmazásokban létrehozott emlékeztetők, listák innentől mobilról nem, de a Windows 10-es változatból továbbra is elérhetők, illetve az ingyenesen tölthető Microsoft To Do mobilalkalmazásba is automatikusan szinkronizálva lesznek.

Hirdetés

Cortana hivatalosan még 2015-ben érkezett meg a két platformra. A Microsoft tavaly nyáron közölte, hogy mesterséges intelligencia hajtotta segédjükkel bizonyos platformokon nem fognak a jövőben foglalkozni, hogy inkább Microsoft 365-ös, produktivitást elősegítő szolgáltatásokra fókuszáljanak.

A vállalat emellett most januárban közölte, miszerint a jövőben továbbra is számítanak arra, hogy a felhasználók hangfelvételei alapján javítani és fejleszteni tudják a mesterséges intelligencia rendszerét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.