Hirdetés

Csak 6,9 mm mély a Fujitsu új okostelefonja



|

Még a Motorola RAZR-t is kenterbe veri a gingerbreades megoldás.

Hirdetés

Az FCC-nek köszönhetően idő előtt részlegesen lehullt a lepel a japán gyártó ARROWS μ F-07D típusjelzésű okostelefonjáról, az Android 2.3 operációs rendszer futtató mobil elvileg valamikor a jövő év elején elsőként az NTT DoCoMo szolgáltató kínálatában lesz elérhető.

 

 


A legnagyobb érdekessége egyértelműen a házának „vastagságában" keresendő, hiszen a telefon csupán 6,9 milliméter mély. Összehasonlításképp a Motorola RAZR legvékonyabb pontján 7,1 millis, ráadásul a kamerája erősen kidomborodik a hátulján, míg a Fujitsu készüléke teljesen lapos.

 

 


Egyéb ismert specifikációk: 1,4 GHz-es Qualcomm Snapdragon MSM8255 SoC, 512 MB RAM, 1 GB háttértár, 4 colos és 800×480 képpontos érintőkijelző, 5 megapixeles kamera, Bluetooth, Wi-Fi, A-GPS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.