Hirdetés

Csak az USA-ban lesz kapható a Kindle Fire



|

Nem tudni, hogy az Amazon miért nem hajlandó máshol is elérhetővé tenni a tabletet.

Hirdetés

Múlt szerdán az Amazon meglehetősen nagy port kavart a Kindle Fire táblagépének bemutatásával, hiszen a „kínai árfekvésű", csupán 200 dollárba kerülő androidos megoldásba IPS érintőkijelző került, a lelkét pedig egy kétmagos processzor adja. A kiváló ár/érték arányú eszköz ettől függetlenül csak a cég egyesült államokbeli weboldalán lett listázva, amely különösen érdekes egy iPad elleni csodafegyvernek kikiáltott eszköz esetén.

 

Amazon Kindle Fire
Amazon Kindle Fire

 


A türelmetlen külföldi vásárlók szinte azonnal elkezdték bombázni az Amazont az elérhetőségével kapcsolatos kérdésekkel, mire a vállalat kénytelen volt hivatalosan is közölni, hogy az USA-n kívül - legalábbis egyelőre - nem tervezik piacra dobni a táblagépet.


Sajnos indoklást nem kaptunk a tájékoztatás mellé, azonban egyes elemzők szerint a vállalat önmagában minden egyes Kindle Fire-t veszteséggel ad el, ezen gondolatmenet szerint a hardverhez csatolt szolgáltatások révén kívánják kifizetődővé tenni az üzletet. Természetesen a spekulációt könnyen össze lehet kötni a nemzetközi premier elmaradásával, ám kissé sántít a magyarázat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.