Hirdetés

Csak jövőre indul a YouTube zeneszolgáltatása



|

A videómegosztónak ugyan sikerült megállapodnia a kiadókkal, de maga a szolgáltatás még további fejlesztésre szorul.

Hirdetés

A The Verge októberben jelentette, hogy a YouTube saját zene- és videóstreaming szolgáltatás elindítását tervezi. Az Android Police kotnyeles szakértői olyan elemeket találtak az androidos YouTube-alkalmazásban, amelyek arra utalnak, hogy a cég egy a Spotifyhoz és a Rdiohoz hasonló megoldást fejleszt, amely valószínűleg ingyenes és prémium funkciókat kínáló előfizetéses formában is elérhető lesz.

Hirdetés

A Billboard ősszel azt írta, hogy a szolgáltatás még az idén elindulhat. A jelek szerint változott a helyzet: annak ellenére, hogy a cégnek sikerült megállapodnia a kiadókkal a tartalom licenceléséről, a rendszer további fejlesztésre szorul, ezért csak a jövő év első negyedében debütálhat majd a „YouTube rádió”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.