Hirdetés

Csak nem egy vadonatúj Xperia mobilt mutogatott a Sony több reklámban is?



|

A vállalat egyik fejhallgatójáról szóló anyagokban tűnt fel egy érdekes külsejű okostelefon.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy a jövőben újabb darabokkal bővíti majd a Sony az Xperia szériát, hiszen a japán vállalat valószínűleg mobilos fronton is szeretne lépést tartani az olyan nagyágyúkkal, mint a Samsung vagy az Apple.

Korábban pletykáltak arról, hogy a japánok következő flagshipje az Xperia 1 IV lehet, és lehet, hogy időközben már láthattuk a készüléket, vagy legalábbis a dizájnt, amit majd felhasznál hozzá a gyártó.

Hirdetés

A Sony ugyanis bemutatott több reklámot is az új zajszűrős fejhallgatója, a WF-1000XM4 kapcsán, és ez a jelek szerint elég is volt ahhoz, hogy újból beinduljanak a találgatások. A promóciós anyagokban ugyanis feltűnik egy olyan mobil, ami hátulról leginkább az Xperia 1 III-hoz hasonlít, viszont elölről nézve már más a helyzet, ugyanis hiányzik a szelfikamera róla.

Akad olyan, aki szerint a reklámokban látott készülék a pletykált Sony Xperia 1 IV lehet, aminek előlapi kamerája lehet, hogy már a kijelző alá lesz beépítve. Ám érdemes több oldalról is megvizsgálni ezt az egész ügyet, mivel az sem zárható ki, hogy a Sony esztétikai szempontok miatt szimplán eltüntette a kamerát a promóciós anyagokból.

Mindenesetre érdemes lehet figyelni a híreket, hátha azoknak lesz igazuk, akik a gyártó új okostelefonjára asszociáltak a reklámok láttán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.