Hirdetés

Csendben elindult a MOL mobile



|

Az ország 333 benzinkútján vásárolható SIM és telefon a cégtől.

Hirdetés

Múlt csütörtöki sajtóértesüléseknek megfelelően hétfőn elindult hazánk legújabb pszeudo-mobilszolgáltatója, a MOL mobile. A technikailag T-Mobile hálózatán üzemelő, kizárólag feltöltőkártyás szolgáltatás jelenleg az olajipari vállalat 333 benzinkútján (lista) vásárolható meg. A készülékkínálatot három alap- és egy okostelefon képezi, mindegyik Samsung gyártmányú.

Hirdetés


A MOL mobile egyetlen tarifacsomagot kínál, a percdíj és SMS ára alapvetően egyaránt 40 forint, ám ez Multipontok felhasználásával és nagyobb összegek egyenlegre feltöltésével 28 forintig tornászható le.


Természetesen adatforgalmat is kínál a vállalat: a 10 megabájtos NapiNet 195 forintba kerül (ezt a megrendelés napján 23:59-ig lehet nagy nehezen elhasználni), a 990 forintos Instant Web Mini 30 napig 100 megabájtot és 10 SMS-t tartalmaz, míg a szintén 30 napos Instant Net Maxi 1990 forintért 500 megabájt forgalmat és 50 SMS-t kínál. A pontos részletekről, beleértve a roamingdíjakat a MOL mobile weboldalán érdemes tájékozódni.


A MOL mobile szolgáltatását új készülék vásárlása nélkül is igénybe lehet venni: a SIM ára 1780 forint, amelyben benne van 1000 forint lebeszélhetőség és 50 MB egyszeri adatforgalom.


Végül megemlítendő, hogy a töltőállomásokon 1500, 3000, 6000 és 9000 forint értékben lehet feltölteni a kártyákat, ám a szolgáltató webes felületét használva az ügyfelek 1500 forint felett 100 forintos lépésekben maguk választhatják ki a jóváíratni kívánt összeget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.