Hirdetés

Cseppálló okostelefon a Motorolától



|

Az androidos mobil kiállja a mindennapok próbáit.

Hirdetés

A Motorola nemrég bejelentette a Defy névre keresztelt okostelefonját, amely a hasonló tudású riválisaitól eltérően még csepp-, por- és ütésálló is. A magyar nyelvű sajtóközleményből egyértelmű, hogy az év utolsó negyedében hazánkban is piacra kerül a készülék, de sajnos a várható áráról még nem érkezett információ.

 

Motorola Defy
Motorola Defy

 


Nem egy kompakt modellről van szó: a 854×480 pixeles érintőképernyője 3,7 col átlójú, a panel kapacitív és multitouch. Az autofókuszos kamerája 5 megapixeles, a szenzor mellé került egy LED-es vaku, továbbá az A-GPS-nek hála az elkészült fotók geo-tagekkel is elláthatóak.

 

Motorola Defy
Motorola Defy

 


Négysávos GSM/GPRS/EGDE, és kétsávos 3G/HSPA-hálózatokon működik: mobilnetezés esetén legfeljebb 7,2 megabites sebességgel képes letölteni, a visszafelé irányuló adatforgalom pedig elérheti másodpercenként akár a 2 megabitet is. Természetesen Bluetooth és a Wi-Fi egyaránt került az eszközbe, utóbbi ráadásul DLNA-kompatibilis, és támogatja az n-szabványt is.

 

Motorola Defy
Motorola Defy

 


A Defy MOTOBLUR-kezelőfelülettel is ellátott Android 2.1 operációs rendszerrel kerül majd piacra, eddig nem említett extrái közt pedig megtalálható a szabványos hangkimenet, az FM-rádió, és a gyorsulásmérő is. A 107 × 59 × 13,4 mm méretű, és az 1540 milliamperes akkuval együtt 169 grammot nyomó készülékbe 2 GB szabadon felhasználható háttértár került, amely legfeljebb 32 GB-os microSD-vel bővíthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.