Hirdetés

Csinos és USB 3.0-ás: Toshiba StorE Art 4



|

Csinos és gyors mobil merevlemezek - megfelelő adapterrel

Hirdetés

Bemutatta új, 5 Gbit/mp-es adatátvitelre képes, SuperSpeed USB (USB 3.0) technológiát használó StorE Art 4 külső merevlemez-meghajtóit a Toshiba. A stílusos 2,5 hüvelykes meghajtók közül a legnagyobb modellek 1 TB kapacitással rendelkeznek és 2011 második negyedévétől vásárolhatók meg Magyarországon.

 

Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője elmondta, hogy trend a nagy fájlok mozgatása, ezért az új laptopokban és merevlemezekben is támogatja a Toshiba az USB 3.0 szabványt: „Mivel a felhasználók egyre nagyobb fájlokat (pl. videók, zenék, fényképek) tárolnak, fokozódik az igény a biztonsági mentésre használt tárolóeszköz és a számítógép közötti gyors adatkapcsolatra is. Az akár 5 Gbit/mp-es adatátvitelre képes USB 3.0 technológia alapvető része lesz a jövő számítástechnikai piacának. A Toshiba felkészült erre a trendre, így nem csupán legújabb merevlemez-meghajtói, hanem új notebookjai is támogatják a SuperSpeed adatátviteli technológiát"

 

 

Ilyen USB 3.0 kompatibilis modell például a cég új AMD Fusion alapú netbookja, az NB550D, mely 8 órás aktív munka üzemidővel kecsegtet. Természetesen, mint minden USB 3.0-ás adattároló eszköz, a StorE Art 4 az USB 2.0 csatlakozással felszerelt számítógépekkel is kompatibilis.

 

A fényes fekete bevonatú StorE Art 4 modellek öt különböző mintával érhetők el, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő darabot. A StorE Art 4 család tagjai a mobil életvitelt támogatandó kis méretűek, tömegük kevesebb 190 grammnál, gumiborítású élekkel rendelkeznek és a rajtuk tárolt adatokat véletlen leejtés vagy rázkódás ellen ütésérzékelő mechanizmus védi. 500, 750 GB-s és 1 TB-os változatban elérhetők, USB tápellátással és minden modellen ott van az NTI BackupNow EZ alkalmazás, amivel megoldható a rendszeres adatmentés.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.