Hirdetés

Csoki telefon után almás telefon?



|

Szinte biztos már, hogy lesz telefonja is az Apple-nek

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteget spekulált a szakma arról, mikor és hogyan léphet be az Apple a mobiltelefon piacra.

Egy, a Sony Walkman telefonjaira utaló kérdésre Oppenheimer a következőt reagálta: "a mobil telefonok tekintetében nem hiszem, hogy manapság ezek lennének a legjobb zenelejátszók. Az az iPod. De idővel ez változni fog, és ezt nem fogjuk tétlenül végignézni".

Az iPod óriási sikere ellenére egyre nagyobb a konkurencia - a telfongyártók szinte naponta jelentenek be új termékeket, amelyek komolyabb zenelejátszó funkciókkal is rendelkeznek. A Nokia N91 például 4 gigabájtos beépített tárkapacitással büszkélkedhet. Oppenheimer a közvetlenebb kérdésekre már nem adott konkrét válaszokat, de tény, hogy az iphone.org domain tulajdonosa az Apple.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.