Hirdetés

"Csokitelefon" az LG-től



|

Hazánkba is megérkezett a minimalista formatervezésű LG Chocolate Phone.

Hirdetés

LG Chocolate Phone
Az LG Electronics Magyarországon is bemutatta az LG Chocolate Phone névre keresztelt készülékét, amely -- nevéhez méltóan -- teljes egészében fekete, egészen addig, amíg meg nem érintjük az érintésérzékeny kijelzőjének felületét. Ennek hatására gomjai és kijelzője "életre kelnek", háttérvilágításuk bekapcsolódik.

A telefon mindössze 15 milliméter vastag, akkumulátora 200 órányi készenléti időt kínál és 3 óra 20 perc beszélgetést tesz lehetővé. Beépített 128 megabájt memóriával és zenelejátszóval rendelkezik, amely MP3, WMA és AAC forműtumú állományokat támogat. 1,3 megapixel felbontású fényképezőgépe álló és mozgóképek rögzítésére egyaránt alkalmas. Vaku, időzítő funckió, négyszeres digitális zoom és többféle szűrő is rendelkezésünkre áll a felvételek készítése közben, sőt akár kilenc képkockás fotósorozatot is rögzíthetünk vele. Mindezek mellett WAP 2.0, GPRS és Bluetooth támoagatást is beleépítettek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.