Hirdetés

Csökkenőben a mobil-előfizetések száma



|

Ettől független a múlt hónapban minimálisan nőtt az aktív SIM-ek mennyisége.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a májusra vonatkozó, a három hazai mobilszolgáltató által önkéntesen átadott adatokra épülő mobilos gyorsjelentését. A statisztika szerint immáron január óta folyamatosan csökken a mobil-előfizetések mennyisége, az év ötödik hónapjában 50 ezerrel 11,722 millióra csökkent az érvényben lévő szerződések száma.

 

 


Ettől függetlenül áprilishoz képest 6 ezerrel 10,947 millióra nőtt az utolsó három hónapban hívást indító és/vagy fogadó SIM-ek száma. Májusban 100 lakosra átlagosan 118 darab előfizetés jutott, az ilyen szempontból legmagasabb értéket produkáló hónap 120-szal múlt december volt.

 

 


Az ötödik hónapban a forgalmazásban résztvevők száma alapján a Vodafone piaci része 22,67 százalékról 22,62 százalékra, míg a Telenor 32,32 százaléka 32,27 százalékra csökkent, a T-Mobile-é pedig 45,01 százalékról 45,1 százalékra emelkedett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.