Hirdetés

Csökkent a mobil-előfizetések száma



|

Még így is 120 darab SIM-kártya jutott 100 főre az év első hónapjában.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a 2011 januárjára vonatkozó mobilpiaci jelentését, amely szerint egy hónap alatt 21 ezerrel 11,991 millióra csökkent a három hazai szolgáltató előfizetéseinek száma. A természetes folyamat nem áll meg a jövőben sem, hiszen az aktív ügyfelek száma ennél is nagyobb mértékben, 27 ezerrel 11,021 millióra apadt.

 

 


Az operátorok által önkéntesen átadott adatokból a fentiekkel összhangban kitűnik, hogy a SIM-kártyák száma is minimálisan csökkent, decemberben még 120,2 jutott egy főre, januárban pedig „csak" 120.

 

 


Az első hónapban a forgalmazásban résztvevők, azaz az előfizetéssel rendelkezők és az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma alapján a Vodafone a decemberi 22,75 százalékról 22,77 százalékra növelte piaci részesedését, míg a Telenor 32,43 százaléka 32,42 százalékra, a T-Mobile-é pedig 44,82 százalékról 44,81 százalékra csökkent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.