Hirdetés

Csúcs lesz a Nokia táblagépe



|

Napvilágra kerültek a Windows RT-s eszköz legfontosabb specifikációi.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt sokan meglepődtek a Nokia kiszivárgott táblagépén, ám valójában semmi szokatlan sincs a vállalat ezen irányú erőfeszítéseiben. A The Verge informátorainak jóvoltából tegnap végre specifikációkat is kaptunk, a Windows RT rendszerű eszköz elvileg szeptember 26-án fog bemutatkozni, méghozzá New Yorkban.

Hirdetés


Az állítólag iPaddel nagyjából azonos árcédulát kapó, de a jelenlegi almás táblánál könnyebb és vékonyabb készülékbe 10,1 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző került, a kamerái 2 / 6 megapixelesek, a Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészletében négymagos processzor dolgozik, a memóriájának kapacitása 2 GB, míg a microSD-vel bővíthető háttértára 32 gigabájtos.


A forrás szerint az LTE modemmel is felszerelt Nokia táblagép akár 10 órás akkus üzemidővel is rendelkezhet, ráadásul a finnek nem csak billentyűzetet terveznek adni mellé, hanem egy külső akkumulátort is. A kiszivárgott prototípusnál állítólag „lumiásabb” lesz a termék megjelenése, a szokásos microUSB mellett pedig microHDMI port is található rajta.


(A felső kép csak illusztráció, Jonas Daehnert koncepciója)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.