Hirdetés

Csúcskamera kerül az HTC U Ultrába



|

Állítólag a Google Pixel kameráját kapja meg a holnap bemutatkozó HTC U Ultra, Snapdragon 821-es lapkával és 4 GB RAM-mal.

Hirdetés

Az HTC holnapi eseményén várhatóan legalább két új okostelefon mutatkozik be: az HTC U Ultra és az HTC U Play. 

Hirdetés

Ezekről több szivárgás és kép is előkerült, sőt, egyes beszámolók alapján az HTC U Ultrába a Snapdragon 835-ös SoC és dupla hátlapi kamera kerül. Az előbbi nehezen hihető, ugyanis az iparági szakemberek szerint az első ezzel szerelt készülék a Galaxy S8 lehet, áprilisban. 

Más források alapján az HTC U Ultra egy hátlapi kamerát kap, az viszont ugyanaz a 12 megapixeles lesz, ami a Google Pixel és Pixel XL készülékeiben található (sokak szerint a piac valaha volt legjobbja). A szoftvert az HTC szabja testre hozzá. 

A processzor a jól értesültek szerint egy Snapdragon 821 lesz, amit 4 GB RAM és 64 GB tárhely egészítenek ki az Android Nougatot futtató, 5,7 hüvelykes, QHD-s kijelző alatt. Az akku 4000 mAh-s lehet, a képernyő fölött pedig lesz egy másodlagos kijelző, mint az LG V20-on. 

Az HTC U Play állítólag 5,2 hüvelykes lehet, 1080 x 1920-as kijelzővel, Helio P10 lapkával, 3 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel, 16 megapixeles kamerákkal és 2500 mAh-s akkuval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.