Hirdetés

Csúcsminőség megfizethető áron - jön az új ZTE telefon



|

Meglepően olcsó lesz a ZTE legújabb, felső kategóriát karcolgató okostelefonja, az Axon.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt még mindenki idegenkedett a ZTE telefonjaitól, mára azonban abszolút elfogadott és megbízható márkává váltak. A cég Nubia néven futó, felső kategóriás modellkínálatát most egy újabb, egészen kedvező árú darabbal egészíti ki. Az 5,5 hüvelykes Axon 534 PPI-s, 2560 x 1440 pixelfelbontású IPS kijelzője minőségi látványt kínál nagy látószöggel. A stílusos, kézre álló telefont Gorilla Glass védi, a borítás fém komponenseinek miatt súlya 175 grammra hízott, amit egyesek talán egy kissé nehéznek találhatnak.

 

Hirdetés

 

Kissé beljebb kutakodva egy Snapdragon 810 szériás MSM8994 lapkát találunk négy Cortex-A53 és négy A57 maggal – reméljük, ezúttal sikerül valamit kezdeni a processzorra jellemző állandó melegedéssel. Memóriából 4 GB, tárhelyből 32 GB (nem bővíthető) áll rendelkezésre, a grafikus feladatokat pedig egy Adreno 430-ra bízták. Ezekkel a paraméterekkel zavartalan 30 FPS-es 4k videólejátszást ígér a ZTE. Érdekes megoldás a 13 MP-es hátlapi kamera mellé társított 2 MP-es pár, ami térhatású fotók készítésének lehetőségére utal. Szelfizési igényeinket a 88 fokos látószögű, 8 MP-es kamera elégíti ki. Izgalmasan néz ki a telefon alján és tetején megbújó, AK4961 feldolgozós sztereó hangszórók rácsos borítása is.

 

 

Az 5.1-es Lollipop Android operációs rendszerrel felszerelt Axon kapcsolódási lehetőségek terén nem kínál semmi különlegeset, WiFi, 4G LTE, Bluetooth 4.0, A-GPS és mobilos fizetést lehetővé tevő NFC chip áll rendelkezésre. A 3000 mAh-s akkumulátor várhatóan közepes üzemidőt biztosít az arany, ezüst és sötétkék színekben kapható telefonnak. Az új ZTE július 27-én startol az Egyesült Államokban, 450 dolláros árával (nagyjából 127 000 forint) pedig rendkívül népszerű lehet a felső kategóriában is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.