Hirdetés

Csupán ráncfelvarrás lesz az új Nexus mobil?



|

A hírek szerint a Google idén nem kívánja csúcsmobillal kápráztatni a nagyérdeműt.

Hirdetés

Egy ideje már tartja magát a pletyka, miszerint a Google következő saját márkajelzésű okostelefonja valószínűleg a Jelly Bean utódjának társaságában november folyamán fog bemutatkozni, ám eddig sem hardverről, sem pedig a szoftverről nem érkeztek értékelhető információk.


A DroidLife és SamMobile portálok szerencsére nemrég gazdagabbak lettek pár pletykával: előbbihez a Carphone Warehouse egyik dolgozója eljuttatott egy képernyőképet, amelyen a Samsung „Nexus 2” mobilhoz készített védőfólia látható, míg utóbbi pár specifikációt kapott egy belsős forrásától.


A SamMobile informátora szerint a következő Nexus decemberben kerülhet majd piacra, hardveresen pedig csak minimálisan különbözik majd a Galaxy Nexustól: a kétmagos processzora 1,2 helyett 1,5 gigahertzen ketyeghet, a kamerái 1,3 / 5 helyett 1,9 / 8 megapixelesek lehetnek, plusz az új modell elvileg már microSD foglalattal is rendelkezni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.