Hirdetés

Da Vinci-kód mobiltartalmak itthon is



|

Hirdetés

A híres regényből készült filmhez kapcsolódó mobiltartalmak - polifonikus és valósághű csengőhangok, háttérképek, képernyővédők, ingyenes trailer - a film hazai bemutatójának napjától, május 18-tól tölthetők le. A tartalmak a weben keresztül (pl: Intercom hivatalos da Vinci weboldala), GSM operátorok WAP portáljain, és a sajtóban érhetők el. Emlékezetes, hogy Dan Brown *Da Vinci kód" című regénye 2003-ban a legsikeresebb könyv volt az Amerikai Egyesült Államokban, de műve nem csak a műfaj legolvasottabb, hanem a legtöbb vitát kirobbantó írása is lett egyben, a katolikus egyházat is érintő sugalmazásai miatt. Az eredetileg művészettörténész foglalkozású regényíró művében olyan, mindent átható rejtélyről ír, amely akkora erőkkel bír, hogy sokan életüket áldozták a titok megvédéséért, mások pedig azért ölnének, hogy a titok mindörökre feledésbe merüljön.
A regény főszereplői - Robert Langdon, amerikai szimbólumkutató és Sophie Neveu, fiatal francia titkosírás-szakértő - a Louvre kiállítási csarnokában felfedezett tikos üzenetektől kezdve Leonardo Da Vinci művein át a Sion testvérei és az Opus Dei vallási csoport harcába csöppennek. A küzdelem - amely több száz éve tart - tétje annak a titoknak a megőrzése, amelyhez a történet végén jutnak el a főszereplők. A világhírű regényből készült filmet Ron Howard rendezte, többek között Tom Hanks, Audrey Tautou és Jean Reno főszereplésével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.