Hirdetés

Díjnyertes a Samsung i760



|

A Samsung 12 termékével nyert díjat a CES 2007 kiállításon.

Hirdetés

A Samsung a kiállításon díjat nyert SCH-i760-as, SGH-a727-es mobilkészülékkel, valamint a most bejelentett, Samsung Electronics és a Google Inc. között létrejött megállapodással lehetővé teszi, hogy a Samsung mobiltelefont használók a világ minden pontján könnyedén hozzáférjenek a GoogleTM termékekhez és szolgáltatásokhoz. A Samsung mobilokat GoogleTM alkalmazásokkal egészítik ki, így a mobilhasználók bármikor lekereshetnek információkat (GoogleTM Search), figyelemmel kísérhetik e-mailjeik mozgását (GoogleTM GmailTM), vagy.térképeket tölthetnek le (Google MapsTM), ahol az optimális útvonalakról, illetve célállomásaik elhelyezkedéséről tájékozódhatnak. A Yahoo!-val kötött stratégiai megállapodás további előnyökhöz és szolgáltatásokhoz juttatják a Samsung mobilhasználókat, így több mint 60 országban Samsung telefonokról is elérhetőek a Yahoo! Go for Mobile 2.0, a Yahoo! oneSearch, a Yahoo! Mail és a Yahoo! Messenger szolgáltatások. A Yahoo! Search a Magyarországon nemrég beharangozott Samsung SGH-E570-es női telefonon már elérhető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.