Hirdetés

Dizájnos is, androidos is - itt az LG Optimus GT540



|

Az LG második Androidja igen tetszetősre sikeredett.

Hirdetés

Ma jelentette be a legújabb (szám szerint második) androidos készülékét az LG. Ha az elejétől kezdve figyelemmel kísérjük a Google operációs rendszerével felvértezett telefonok "evolúcióját", akkor feltűnhetett számunkra, hogy az ilyen rendszerű okostelefonok között alig találni dizájnos készüléket - talán csak az egy szem HTC Legendet említhetnénk meg, amely kitört a szokvány szappanformájú mobilok sorából. Most viszont itt az LG Optimus GT540, amely rögtön háromféle színben lesz kapható (fekete, fehér és rózsaszín), a fényképek tanúsága szerint pedig a mobilház minőségére sem lehet panaszunk: fémszerű anyagból készültek ugyanis a készülékek (későbbi tesztünkből ki fog derülni, hogy vajon fémhatású műanyagból lesznek-e vagy pedig valódi fémből; mi az utóbbinak örülnénk igazán).

 

 

 

A rózsaszínű változat hátlapja kicsit a Samsung Diváéra hajaz


Az LG a filmnézés területén is erősített, legelső androidos mobilukban DivX-kodeket találtunk, ez a mobil pedig lejátssza az Xvid videókat is. A kijelzője 3 hüvelykes HVGA, és elég sokáig bírja: a kapott specifikációk alapján 250 óra beszélgetési időt és 350 óra készenléti időt tud produkálni. Sajnos 1.6-os Androidot találunk benne, reméljük, mihamarabb frissítik majd a legújabb verzióra. 150 megabájtos a belső memóriája, és 32 gigabájtig bővíthetjük microSD-kártyával. A kamerája 3 megapixeles, mosoly- és arcfelismerő funkciókkal rendelkezik, illetve a fotóinkat geotaggelhetjük is. A készülék nagy pozitívuma, hogy rendkívül olcsón elérhető: a Vodafone-nál előfizetéstől függően 25-35 ezer forintért lehet megvárásolni.

 

 

 

A fehér verzió sem néz ki rosszul...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.