Hirdetés

Dizájnos mobilsorozat fiataloknak az LG-től



|

Az LG új mobilokat jelentett be, amelyet kifejezetten a fiataloknak készítettek.

Hirdetés

A Wink nevet kapott mobilsorozatban három telefont érhetünk majd el 2010 decemberétől. A ma bejelentett termékcsaládnak sajnos csak a legkisebb tagját csodálhattuk meg a fényképeken - remélhetőleg későb több információt is kapunk a telefonokról.



Annyit már most lehet tudni, hogy a Wink T300 nevű, a fenti fotón is látható mobil a legkisebb a három telefon közül, 2,4 hüvelykes érintőképernyővel dicsekedhet; a középső, Wink Style T310 nevet kapott mobil 2,8 hüvelykes képernyővel rendelkezik, emellett variálható, többszínű előlapokat kaphatunk hozzá. A legtöbbet tudó mobilt Wink 3G T320-nak nevezték el - már a nevéből is látható, hogy nagy valószínűséggel ő rendelkezik a legfejlettebb adatkommunikációs képességekkel.


Sajnos ezen túl nem esett sok szó a készülékek specifikációjáról. Annyit lehet még tudni, hogy mind a három mobil érintőképernyős, nem rendelkeznek kihajtható QWERTY billentyűzettel, azonban a cég büszkén jelentette ki, hogy az érintőképernyőn is remekül lehet majd gépelni - ebből arra következtetek, hogy kapacitív érintőképernyővel fognak rendelkezni (ez persze merő spekuláció). Az viszont biztos, hogy mind a három mobilon találhatunk 3,5-ös jack bemenetet, illetve microSD-kártyával bővíthetjük a tudásukat. Arról sem szól a fáma, hogy milyen operációs rendszert implementáltak a mobilokba, azonban az a tény nagyon örömteli, miszerint a mobil kezelőfelülete képregényes jellegű. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a mobilokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.