Hirdetés

Drága alkatrészek a Thunderboltban



|

Az iSuppli szerint még az iPhone 4 is olcsóbban állítható elő a HTC mobiljánál.

Hirdetés

A tajvani gyártó még az év elején jelentette be a Thunderbolt névre hallgató okostelefonját, az androidos készülék kizárólag az egyesült államokbeli Verizon Wireless kínálatában érhető el. Noha az eszköz már olyan négy hónapja piacon van, az iSuppli mindent szétszerelő munkatársai mégis csak nemrég bontottak darabjaira egyet.

HTC Thunderbolt
HTC Thunderbolt


A pénteken publikált, erről szóló beszámolójuk legnagyobb érdekessége a mobil alkatrészeinek költségeit firtató rész: Wayne Lam, a cikk írója szerint az LTE modemmel is ellátott Thunderbolt hardverei olyan 262 dollárba (49 ezer forintba) kerülnek, ennél drágábban gyártatható telefonnal még nem volt dolguk. Összehasonlításképp az iPhone 4 alkatrészeiért szerintük 188 dollárt (35 ezer forintot) fizet az Apple.


A Verizon két éves hűségnyilatkozattal 250 dollárt (46 ezer forintot) kér a Thunderboltért, míg a mobil gyárilag független változata 600 dollárt (111 ezer forintot) kóstál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.