Hirdetés

Drága lesz a Galaxy S7, de lesz benne írisz-szkenner



|

Négy eltérő verzióban érkezhet meg a Samsung csúcskészüléke.

Hirdetés

Lengyelországi értesülések szerint emelkedik a Samsung Galaxy S7 vételára, így a jövőre érkező okostelefonra már most el kell kezdeni spórolni annak, aki fontolgatja a vásárlását. 

Hirdetés

Evan Blass szerint a Samsung 2016-os csúcsmodelljéből egyenesen négy eltérő verzió kerül a piacra. A Galaxy S7 mellett lesz Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 edge és Galaxy S7 edge Plus is. 

Az áremelkedés mögött állítólag az húzódik, hogy a készülékekbe nagyon precíz írisz-szkenner is kerül. Ennek a segítségével mindent meg lehet csinálni, amit egy ujjlenyomat-olvasóval (hiszen mindenkinek egyedi minta van a szemeiben), viszont hozzá sem kell érni a készülékhez azonosításkor. 

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a Samsung 2016-os Unpacked eseményén, egy nappal a barcelonai MWC megnyitója előtt mutatkozik be a zászlóshajó, vagyis február 21-én. 

A China Mobile kapcsolódó információi szerint a megjelenésre pedig márciusban számíthatunk. Nehéz lenne az árakkal kapcsolatban tippelgetni, de igazából biztos, hogy 700 euró fölötti indulóárról lesz szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.