Hirdetés

Drágább lesz a OnePlus 3T



|

80 dolláros felárral és vélhetően erősebb processzorral közelít a OnePlus következő okostelefonja.

Hirdetés

A OnePlus a OnePlus 3 megjelenése óta képtelen kiszolgálni a hatalmas keresletet, ami persze a cég számára egyáltalán nem baj. 

Hirdetés

AMOLED-kijelzőből ugyan nem áll elegendő a vállalat rendelkezésére, azonban a cég kitart a technológia mellett, és a OnePlus 3 gyártását sem hajlandó leállítani. 

A pletykák azonban tovább erősödnek egy másik készülékről, ami a OnePlus 3 mellé érkezhet. Evan Blass forrásai szerint ez a OnePlus 3T nevet viseli majd. 

Azt nem tudni, hogy az eszköz mikor mutatkozhat be, ugyanakkor várhatóan 80 dollárral lesz drágább a OnePlus 3-nál. Így 400 helyett 480 dollárba kerülhet, és egyértelműen fejlődést jelent majd. 

Nagy valószínűséggel az egyik frissítést a Qualcomm Snapdragon 821-es processzora adja, ami már a Pixel készülékekben is dolgozik. 

Nem zárható ki az sem, hogy az 5,5 hüvelykes AMOLED kijelző felbontását megemelik a jelenleg alkalmazott 1080p-ről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.