Hirdetés

Droid 4: fotón a QWERTY-s Motorola RAZR



|

Még december folyamán bemutatkozhat a készülék.

Hirdetés

A legfrissebb pletykák szerint december 22-én elérhetővé válhat a Verizon Wireless kínálatában a Motorola DROID 4, amely az októberben bemutatott RAZR fizikai billentyűzettel is ellátott verziójának ígérkezik. Az eddigi divathoz hasonlóan az eszköz Milestone 4 jelzéssel előbb-utóbb valószínűleg Európában is kapható lesz, bár a Milestone 3 szeptemberi piacra kerülése miatt nem lepődnénk meg, amennyiben a Vén Kontinensen való debütálása csak jövő év közepén történne meg.

 

 


A rendelkezésre álló információk alapján a RAZR-höz képest a nyilvánvalótól eltekintve a Motorola szakemberei nem reszeltek semmit a telefonon: a kétmagos processzora 1,2 gigahertzen ketyeghet, a 4,3 colos Super AMOLED érintőkijelzője 960×540 képpontos lehet, a hátlapi kamerája pedig elméletileg 8 megapixeles maradt.


Remek kérdés, hogy a Verizon LTE hálózatával is kompatibilis DROID 4 milyen „vastag" lesz: a sajtósok által a RAZR egyik legtöbbet emlegetett specifikációja a 7,1 milliméteres mélysége, kíváncsian várjuk, hogy vajon a mérnököknek sikerült-e 10 milliméter alatt tartaniuk az új készüléket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.