Hirdetés

Dübörög a Huawei



|

Eladásokban és nyereségben is kiváló évet zárt tavaly a Huawei.

Hirdetés

Nagyszerűen sikerült a Huawei tavalyi éve, amely a harmadik legnagyobb mobilgyártóvá vált a Samsung és az Apple mögött. 

Hirdetés

Sokat segített a hírnév fokozásában a Nexus 6P is, emellett az eladások annyira jól mentek, hogy öt éven belül a Huawei a világ legnagyobbja akar lenni. 

A 2015-ös éves jelentés alapján a Huawei nyeresége 33 százalékkal, 5,7 milliárd amerikai dollárra nőtt. Az árbevétel 37 százalékkal emelkedett, 60,9 milliárdra. A kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos befektetések miatt a haszonkulcs 44,2 százalékról 41,7-re csökkent. 

A Huawei fogyasztói üzletágának árbevétele 73 százalékkal emelkedett, az okostelefonok eladása pedig 44 százalékkal emelkedett éves szinten. 

A szakértők további növekedést jósolnak a cégnek, és azt várják, hogy a Samsungtól és az Apple-től hódít majd el ügyfeleket. A Huawei következő újdonsága a P9 lesz, ami április 6-án mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.