Hirdetés

Dugókerülő alkalmazás a rendőrségtől



|

Androidra már tölthető is a nagybetűs RUTIN.

Hirdetés

Kellemetlen, mikor egy balesetnek köszönhetően dugóba kerülünk. Az Országos Rendőr-főkapitányság saját erőforrásait felhasználva kifejlesztette a RUTIN (Rendőrségi Útinformációs Rendszer) nevű mobilos alkalmazást, amellyel értesülhetünk a közelünkben lévő helyszínelésekről, útlezárásokról.

Hirdetés


A RUTIN androidos verziója már telepíthető a Play Áruházból, napokon belül pedig Apple iOS és Windows Phone rendszerű eszközökre is elérhető lesz. Az alkalmazás androidos verziója meglepően kompetensnek tűnik: az értesítések informatívak, jól szűkíthető a földrajzi területük. A programban található sötét és világos grafikus téma, beállíthatóak csendes órák (ilyenkor nem küld értesítéseket).


A határon túlra való autózáskor is jól jöhet a RUTIN, ugyanis az alkalmazásban megtalálható az összes határátkelőhely nyitva tartása, plusz megtekinthetőek a kimenő és bejövő irányban való potenciális várakozási idők.


(Forrás: VS.hu | Nyitókép: John)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.