Hirdetés

Dupla kamerával újítana a Galaxy Note 8?



|

Az Exynos 8895 promóciós képanyaga legalábbis erről árulkodik - a Galaxy S8-on valósznűleg nem lesz dupla kamera.

Hirdetés

Újabb kedvcsináló került elő a Samsung Exynos 9 lapkakészletéhez, vagyis az Exynos 8895-ös SoC-hez. Ez az a processzor, ami a legtöbb régióban helyet kap a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékekben. 

Hirdetés

A képanyag arra utal, hogy a lapkakészlet miatt hamarosan dupla hátlapi kamerás Galaxy csúcskészülék érkezik. A lapka Dual ISP-támogatással bír, ez az a képjelfeldolgozási technológia, amely kezeli a színekkel, fókusszal, expozícióval, HDR-rel és zajcsökkentéssel kapcsolatos feladatokat. 

A Dual ISP két külön kameralencsével is boldogul - de mit jelent ez? Dupla hátlapi kamerát kap a Galaxy S8? Az eddigi információk és szivárgások fényében nem valószínű, hogy az utolsó hetekben ilyen lépésre szánná el magát a Samsung. Már csak azért sem, mert az újítás kockázatot is rejt magában, a Galaxy S8-nál pedig az a lényeg, hogy minden olajozottan, hiba nélkül működjön. 

Elképzelhető ugyan, hogy lesz egy speciális kiadása a Galaxy S8-nak, azonban sokkal valószínűbb, hogy a Galaxy Note 8 újít majd a dupla kamerával. A Samsung hagyományosan a Note sorozat keretében vetette be először a komolyabb újításokat - a Galaxy Note 8-ban pedig biztos, hogy Exynos 8895 lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.