Hirdetés

Dupla kijelzős androidos mobil a Philips-től



|

A vállalat újból megpróbálkozik a flipes formatervvel.

Hirdetés

Az MTKSJ beszámolója alapján a Samsung után a Philips is újra flipes telefonnal próbálkozik a kínai piacon, azonban a gyártótól szokatlan módon friss ajánlatával a felső kategóriában vásárlókat vette célkeresztbe. A Xenium W9588 jelzésű mobil kártyafüggetlenül 4999 jüanért (olyan 181 ezer forintért) került piacra, a nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nem esett szó.

Hirdetés


A készülék legnagyobb érdekességét a dupla kijelzős formaterve jelenti: összecsukott állapotban egy szimpla érintős okotelefonként használható, míg kinyitva előtűnik a hagyományos gombsor. Ezen felül az új Xenium feketére fújt háza repülőgépek gyártásakor is használt minőségű alumínium, arany berakásokkal.


Hardveresen nem eget rengető az Android 4.2-es modell: az IPS érintőkijelzői 3,5 colosak és 800×480 pixelesek, a hátlapi vakus kamerája 8 megapixeles, a processzora négymagos és 1,2 GHz-es MediaTek, a memóriája 1 GB-ra rúg, a bővíthető háttértára 4 GB-os. Az akkuja 2600 milliamperes, a 330 grammos készülék 118 × 62 × 20,5 mm méretű.


A Philips Xenium W9588 meglepő módon GSM/GPRS/EDGE és HSPA hálózatokon működik, így elvileg Európában is használható lenne.


(Forrás: MTKSJ, The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.