Hirdetés

Dupla kijelzős kagylómobil a Philips-től



|

Egyelőre csak a kínai piacon vehető biztosra a V800 elérhetővé válása.

Hirdetés

Valamilyen oknál fogva az európai és észak-amerikai piacokon a mobilgyártók megpróbálkozni sem szoktak a formabontó okostelefonjaik piacra dobásával, helyette a bloatware alkalmazásaikkal próbálják megkülönböztetni a termékeiket. Remélhetően a Philips meglátja majd az üzleti lehetőséget, és Európában is elérhetővé teszi a kínai távközlési hatóság által a napokban "lebuktatott" V800 készülékét.

Hirdetés


A Philips V800 fő érdekességét a kagylós kialakítása adja, a flipjének külső és belső oldalán is található egy-egy 3,7 hüvelykes és 1280×720 pixeles érintőkijelző. A flip belső felén lévő előlapi kamera 5 megapixeles, míg a hátlapi képalkotó egység 13 MP felbontású fotók készítésére alkalmas. Utóbbi autofókuszos és vakus.


Az Android 5.1 rendszert futtató mobil további ismert specifikációi: négymagos és 1,5 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, LTE modem, 206 grammos súly, 19 milliméteres vastagság.


A fotó alapján a telefon flipjének külső felén található valamiféle fára emlékeztető berakás: ezt ilyen formában az európai piacon valószínűleg nem lenne értelme erőltetni, viszont a telefon másodlagos színe jól mutathatna a berakás helyén.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.