Hirdetés

Dupla SIM-es, érintős mobilok a Samsungtól



|

Wi-Fi is került az E2652 fejlettebb változatába.

Hirdetés

A Samsung csendben bejelentette a fiataloknak szánt Champ családjának két új tagját, a pontos megnevezésük E2652/ E2652W Champ Duos. Mint a típusszámukból is sejthető, a különbség rendkívül minimális köztük: a „W" utótaggal rendelkezőbe Wi-Fi 802.11b/g lapka is került, egyébként megegyeznek.

 

Samsung E2652 Champ Duos (GT-E2652)
Samsung E2652 Champ Duos (GT-E2652)

 


Egy dolog emeli ki őket a hasonló olcsó érintős telefonok kínálatából, mégpedig a két darab SIM-foglalatuk, a kártyák ráadásul párhuzamosan is kapcsolódhatnak a mobilhálózatokra. Sajnos a készülékek nem támogatják a harmadik generációs szabványokat, kizárólag GSM/GPRS/EDGE-en keresztül képesek kommunikálni.


Egyéb specifikációk: rezisztív, 2,6 colos és 240×320 pixeles érintőkijelző, 1,3 megapixeles kamera, Bluetooth 2.1, FM-rádió, szabványos hangkimenet, 50 MB beépített háttértár, microSD-foglalat, TouchWiz Lite kezelőfelület. Az 1000 milliamperes akkuval együtt 88 grammot nyomó telefonok 100 × 55 × 13 mm helyet hasítanak ki a térből, az európai megjelenésük napokon belül várható, az árukról pedig még nem érkezett hivatalos tájékoztatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.