Hirdetés

Durván 12 millió forintba kerül a Gresso új mobilja



|

Az eszköz míves háza alatt egy olcsó Nokia bújik meg.

Hirdetés

A luxustelefonok készítésével foglalkozó orosz Gresso nemrég leleplezte legújabb készülékét, a limitált - 30 darabos - mennyiségben még a hónap vége előtt elérhetővé váló Grand Premierért 50 ezer dollárt (~11,75 millió forintot) kér a gyártó.

 

 


Eme nem elhanyagolható vételi ár elsősorban annak következménye, hogy a készülék háza és a gombjai tömör aranyból készültek, míg az eszköz elő- és hátlapja zafírkristály. A Gresso szerint minden egység elkészítésekor 150 gramm 18 karátos aranyat használtak fel, a zafír 138,5 karátos.


A Grand Premiere belbecse a külsejével éles kontrasztban nem prémium kategóriás, az S40-es kezelőfelületből ítélve a mérnökök technikailag egy olcsó Nokia mobillal szúrják ki a tehetősek szemét. A telefon ismert specifikációi: 190 grammos tömeg, 121 × 46 × 12 milliméteres méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.