Hirdetés

Durván hajlik a Nexus 6P



|

A jelek szerint van néhány nagyon érzékeny pontja a Google csúcskészülékének.

Hirdetés

Eredetileg a múlt héten tűnt fel a JerryRigEverything csatornán egy videó, amelyben a Huawei által gyártott Nexus 6P-ről kiderült, rettenetes az összeszerelési minősége. 

Hirdetés

Akkor az látszott, hogy könnyen karcolódik a kijelző, és egy tábla csokihoz hasonlóan ketté lehet törni a készüléket. 

A rajongók szerint mindez csak azért sikerült Jerrynek, mert előtte megsértette a Gorilla Glass 4 védőbevonatot, különben nem tudta volna eltörni a telefont. Más videókban ezt azzal igyekeztek bizonyítani, hogy 90 fontnyi nyomást is kibírt enyhe elhajlással az eszköz. 

Jerry a kritikákra válaszul fogott még egy Nexus 6P-t, ami vadi új volt, eddig még kibontatlan. Megmutatott három tervezési hibát a dizájnban. A készülék alján például egy alumínium középkeretnek kellene mereven tartani az eszközt, de ezt nem rögzítették a Nexus 6P házához. Egy vékony réteg üveg és műanyag tartja a helyén.

Emellett az alu hátlap oldalai és a bekapcsológomb is problémásak. 

Ezúttal a kijelző megsértése nélkül, de megint könnyedén hajtotta ketté a Nexus 6P-t. Mivel másodjára is sikerült, egy másik új készülékkel a mutatvány, ezért minden bizonnyal nem is gyártási hibás darabokról volt szó: a Nexus 6P könnyen hajlik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.