Hirdetés

DVD-nyi anyag egy mobiltelefonban



|

A Sandisk 4 GB-os miniSDHC kártyája kellő alapot ad az új kamerafonok alá.

Hirdetés

Mind nagyobb felbontású és jobb minőségű képeket készíthetünk kamerás mobiltelefonunkkal, így egyre hamarabb telik be a telefon memóriája. Nem is beszélve az új modellekben egyre általánosabb mozgókép felvételről, hisz a videoanyagok köztudottan "zabálják" a megabájtokat. A növekvő igényekre alapozva a Sandisk kifejlesztette és a CTIA Wireless Show alkalmával szeptember 12-én bemutatta miniSDHC flash-memóriakártyájának 4 gigabájtos változatát. Az egyrétegű írható DVD-t megközelítően tágas média körömnyi, így kiválóan alkalmazható mobiltelefonokban. Méreteiben, kialakításában megegyezik a már bevett mini SD-vel, de természetesen csak az SDHC szabványra felkészített új telefonkészülékek lesznek képesek használni.


4 gigabájt sokmindenre elég, akár 2000 nagyfelbontású fotót, 1000 átlagos MP3 zenei állományt vagy 8 órányi minőségi kódolású mobil videót képes tárolni. Jelenleg a nagyobb telefongyártóknak folyik a termék szállítása, a kiskereskedelmi megjelenést 2007-re tervezi a Sandisk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.