Hirdetés

Ebben a mobilban debütálhat a Samsung 200 megapixeles kamerája



|

Egy német nyelvű híroldal ismerni véli a Morotola új felső kategóriás mobiljának brutális specifikációit.

Hirdetés

Még nem tudjuk, hogy a korábbi népszerűségét valaha ismét eléri-e a Motorola, de az biztos, hogy a cég nem szenved hiányt új modellekben, amikkel megpróbálja lenyűgözni a potenciális vásárlókat. A decemberben (igaz, csak Kínában) bemutatott X30 Edge után érkezik a következő generációs Razr, de egy hagyományosabb, nem hajtogatható mobillal is készül a márka. Ha pedig hihetünk egy friss szivárgásnak, akkor nem is akármilyen hardver kerül az új készülékbe.

A meg nem erősített információk a WinFuture oldalán jelentek meg és arról szólnak, hogy nyáron (várhatóan júliusban) kerül a globális piacra a Motorola következő androidos csúcstelefonja, ami egyelőre még csak a "Frontier 22" kódnevet kapta meg.

Hirdetés

A lap szerint a rekordokat döntő Snapdragon 8 Gen 1 chip egy még erősebb, "Plus" jelzővel ellátott variánsa hajthatja meg ezt a telefont, de nem csak ettől eshet majd le a nagyközönség álla. A beszámoló alapján a mobilban egy 6,67 hüvelykes, 20:9-es képarányú OLED-kijelző kap majd helyet, ami FHD+ felbontással és 144 Hz-es képfrissítéssel fut majd. Ezeket az alkatrészeket egy 4500 mAH kapacitású akkumulátor látja majd el energiával, amit 125 W-os teljesítménnyel tölthetünk vezetékesen, vezeték nélkül pedig 50 W-tal.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a hátoldalon három kameraszenzor kap majd helyet: a 12 megapixeles, kétszeres zoommal rendelkező telefotó lencse mellett egy 50 megapixeles széles látószögű és egy 200 megapixeles fő kamera. Ez utóbbi debütálását egyébként már tavalyi pletykák is összefüggésbe hozták a Motorolával. Ezeket a kamerákat a szelfikhez egy 60 megapixeles szenzor egészíti majd ki az előlapon, amit mondjuk videotelefonálásra használva kiélvezhetjük a három összetevős mikrofonrendszert és a Wi-Fi 6E támogatását is.

Ezek mellett a WinFuture tudni véli a Froniter 22 kódnevű készülékről, hogy sztereó hangszórókkal, és rögtön a megjelenéskor Android 12 támogatással érkezhet. Ha mindez igaznak bizonyul, az idei év egyik erős androidos versenyzője lehet a Motoroláé, amely lehet, hogy egy másik mobilján keresztül a Samsung S22 Ultrájával is szembeszáll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.