Hirdetés

Egész jó 1080p-s videót készít az Optimus 2x



|

Két új mozgóképen is megcsodálható az eszköz tudása.

Hirdetés

Az LG körülbelül egy hónapja jelentette be az Optimus 2x névre hallgató eszközét, amely a világ első kétmagos NVIDIA Tegra 2 SoC-vel szerelt okostelefonja. Ha minden igaz, akkor a bivalyerős mobil ebben a hónapban kerülhet piacra világszerte, Európában egyelőre csak a svédországi megjelenése biztos.

 


Az viszont tény, hogy a koreai készülék eljutott már Görögországba is, hiszen a fenti 1920×1080 pixel felbontású mozgóképet ezzel a készülékkel rögzítették az ország egyik kikötőjében. Alapvetően kimondottan jó minőségű a felvétel (legalábbis egy mobilos szenzorhoz képest), ám sajnos nagyításkor már kilóg a lóláb.

 


A második videón a Quadrant tesztprogram látható futás közben, az Optimus 2x-ben használt Tegra a 2391 pontos végeredményével csúnyán végigveri a mezőnyt. A februári MWC-n a pletykák szerint be fogják mutatni az első kétmagos Snapdragont használó okostelefonokat is, kíváncsian várjuk, hogy a Qualcomm üdvöskéje fityiszt tud-e mutatni az NVIDIA szörnyetegének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.